Sådan kan vi være med til at sikre balance i fremtidens elsystem

Sådan kan vi være med til at sikre balance i fremtidens elsystem.

Hør et bud på det – til vores månedlige netværksmøde Digital torsdag.
Du er velkommen til at invitere en ven, kollega, kunde og/eller prospect med.

I skal bare tilmelde jer her: https://lnkd.in/eaqTuQH

Netværksmedlem Søren Gerdt, Client Executive, Global Markets – Enterprise i IBM, fortæller om, hvordan IBM med “Flex Platform” har løst udfordringen med svingende elproduktion fra sol og vind ved at gøre bygninger til samfundets nye energilager. Løsningen bygger på forbrugsfleksibilitet, understøtter udbygningen af vedvarende energi, udfasning af regulerkraftværkerne samt reducerer CO2-udledningen

Søren vil komme ind på, hvordan IBM har grebet udfordringen an – agilitet, design thinking, “Garage”, MVP (Minimal Viable Product) og på perspektiverne bag. Han vil også fokusere på perspektiverne fra et CSR-synspunkt, hvor han skitserer, hvordan IBM med Flex Platformen kan bidrage til FNs verdensmål og skabe konkret værdi gennem AI, IoT, Blockchain.

Som altid vil der også være et element af gruppediskussion om dagens tema.

Netværksmøderne afholdes hver den tredje torsdag i måneden, og formålet med Digital Torsdag er at skabe et forum, hvor vi taler digitalisering i øjenhøjde ud fra et forretningsperspektiv. Vi har fokus på, hvordan du skaber et solidt kommercielt udbytte af dine digitale løsninger og produkter – og vi skaber samtidig et tæt, personligt netværk, der gør det let for dig at finde nye leverandører og samarbejdspartnere.

Møderne faciliteres af:
Louise Overgaard, senior business development manager ved DigitalLead
Carsten Brock, data & analytic lead ved Pedab Danmark
Ulla Bagger-Sørensen, projektchef ved AI Innovation House
Søren Ø. Knudsen, Direktør hos Elbek & Vejrup A/S

MÅLGRUPPE

Hvis du er medlem af DigitalLead (det tidligere it-forum og BrainsBusiness), og din virksomhed er placeret i Syddanmark, så har du mulighed for at deltage i disse netværksmøder, hvor du lærer andre af DigtalLeads medlemsvirksomheder fra dit eget lokalområde at kende.