Art Tech Tuesday

Art Tech Tuesday

Har robotter følelser? Er kunst skabt gennem kunstig intelligens overhovedet kunst? Kan ny teknologi gøre kunst og kultur mere tilgængelig? Hvordan kan kunsten bidrage til den teknologiske udvikling? Det er bare nogle af de spørgsmål, der bliver udforsket i en ny debatrække, Art Tech Tuesdays, der løber af stablen første gang den 5. januar. Her zoomes der ind på robotter med forståelse og følelser

Teknologien udvikler sig hurtigt, og det giver nye muligheder – både i kultur- og erhvervsliv. Derfor er Vejle Musikteater, Vejle Museerne, Vejle Kommune og AI Innovation House gået sammen om at udforske mulighederne i mødet mellem kunst, kultur, det digitale og kunstig intelligens. Det sker i et nyt debatformat: Art Tech Tuesdays.

Første Art Tech Tuesday er en live-streaming fra Vejle Musikteater den 5. januar kl. 15-16.30. Her vil Thomas Nørmark, Global Head of AI Practices, give publikum et indblik i Avatars – menneskelige robotter, der kan forstå og udtrykke følelser.

 

 

Bagefter vil der være en debat, hvor Jacob Busch, afdelingsleder ved Filosofi og Idéhistorie ved Aarhus Universitet, byder ind, så deltagerne også kommer omkring etikken bag maskinerne. Vært og facilitator ved arrangementet er endnu en kapacitet på teknologiområdet, nemlig Christiane Vejlø, som er digital trendanalytiker, radiovært og foredragsholder.

Tilmeld dig her.

Printvenligt program.

Læs mere om idéen bag Art Tech Tuesday.