Betingelser

1. Generelle oplysninger

Vecata Ejendommen A/S (DANDY Business Park)
CVR 59 83 52 11
Etableret 1956

Tabletvej 1
7100 Vejle

E-mail: info@dandybusinesspark.dk
www.dandybusinesspark.dk er formidler af salg af billetter.

1.1 Beskrivelse

Erhvervsparken afholder morgenmøder, foredrag, kurser o.l. med deltagerbetaling

1.2 Handelsnavn

Nogle virksomheder markedsfører deres virksomhed under et andet navn end virksomhedens juridiske navn: DANDY Business Park

2. Betaling

DANDY Business Park modtager betaling via følgende danske og udenlandske udstedte betalings- og kreditkort:

  • Dankort
  • VISA/Dankort
  • VISA/Visa Electron
  • Eurocard/Mastercard

Beløbet hæves først på dit kort, når billetkøbet godkendes af DANDY Business Park. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

3. Levering

For at modtage dine billetter skal du have en gyldig e-mailadresse. Du skal selv printe og medbringe dine billetter til arrangementet eller alternativt fremvise gyldig billet elektronisk.

4. Fortrydelsesret

Bestilling af billetter er bindende ved gennemførsel af bestilling og betaling. Opstår der en situation, hvor man har brug for at annullerer bestilling kontakt evt. info@dandybusinesspark.dk. Det betalte beløb kan dog ikke refunderes jf. Forbrugeraftalelovens § 18, stk. 2, nr. 12.

Er du forhindret i at bruge din billet, kan du sælge den på www.buymyticket.dk eller give den til en ven. Vær opmærksom på, at det er ulovligt at sælge billetter til overpris i Danmark.

5. Bestilling af billetten

Billetten er dit adgangsbevis til et arrangement.
Alle priser på bestillingssitet angives inklusive moms med mindre, andet er angivet.
Aftaler på vores website kan indgås på følgende sprog: Dansk.

6. Refundering og aflysning

Kun arrangøren er ansvarlig i tilfælde af aflysning og kan give tilladelse til, at billetten refunderes.

I det tilfælde refunderes billettens pris ved henvendelse til DANDY Business Park. Billetter, der er købt via domænet www.dandybusinesspark.dk, refunderes ved henvendelse til DANDY Business Park, Tabletvej 1, 7100 Vejle. Send en mail med dit fulde ordrenummer eller et billede af dine billetter sammen med dit registrerings- og kontonummer vedlagt til info@dandybusinesspark.dk – så overføres pengene til dig.

7. Reklamation

Enhver reklamation, der vedrører selve arrangementet rettes til arrangøren. Reklamationer i forbindelse med billetkøbet bedes rettet til info@dandybusinesspark.dk.

8. Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til info@dandybusinesspark.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via www.forbrug.dk. Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/

9. Gebyrer

9.1. Transaktionsgebyr

På nogle transaktioner kan der blive pålagt et transaktionsgebyr. Det vil tydeligt fremgå under købsprocessen, om købet bliver pålagt et transaktionsgebyr.

9.2. Billet-print gebyr – gratis

Der er ikke forsendelsesgebyr på levering af BILLET-PRINT billetter til din e-mailadresse.

10. Persondatapolitik

Vi indsamler personoplysninger, når du opretter en profil, køber billetter, tilmelder dig, sender e-mails eller ringer til os, eller når du køber billetter, som anvender vores billet- eller tilmeldingssystemer. Det samme er gældende, når du bruger vores hjemmesider, apps, sider på sociale medier eller andre medier.

Vi bruger de indsamlede oplysninger til at levere de bestilte ydelser og produkter, overholde lovgivningen samt til at forbedre vores service, markedsføring og kundesupport.

Når du opretter en profil, køber billetter, downloader en app eller kontakter os telefonisk, kan vi specifikt anmode dig om tilladelse til at bruge dine oplysninger til særlige formål.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at levere ydelsen / produktet til dig.

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr., firma cvr og mailadresse.

Vi registrerer også din IP-adresse og geolokation. Ved særlige typer af arrangementer, som bl.a. fagmesser og konferencer, vil du blive bedt om at indtaste yderlige oplysninger ved tilmeldingen til det pågældende arrangement.

Når du køber billet eller foretager tilmeldinger på vegne af en anden person, bekræfter du samtidigt, at du har ret til at give samtykke til registrering på personens vegne.

Når du køber billet, eller tilmelder dig til et arrangement, giver du samtykke til, at hvis du optræder på eventuelle fotos og videooptagelser, der er optaget i forbindelse med arrangementet, at disse må benyttes digitalt og analogt af os og vores samarbejdspartnere.

De indsamlede oplysninger anvendes til at levere de bestilte ydelser og produkter, overholde lovgivningen samt at forbedre samarbejdspartnerens service, markedsføring og kundesupport.

Andre virksomheder. Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give personoplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Personoplysningerne registreres hos DANDY Business Park og opbevares i fem år, hvorefter de slettes.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig. Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til.

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på info@dandybusinesspark.dk.

Klager over behandling af persondata kan ske til Datatilsynet, Borgergade 28, 5., 1300 København K.

Du kan i forbindelse med brug af vore tjenester angive, om du ønsker at modtage nyhedsinformationer eller tilbud. Såfremt du har tilmeldt dig, kan du altid afmelde fremtidige henvendelser ved kontakt til arrangøren og ved at sende en e-mail til info@dandybusinesspark.dk.

11. Partnerrelationer og links

DANDY Business Park indeholder links til andre websites og integrerede sites, men kan ikke holdes ansvarlig for anvendelsen af personoplysninger af tredjemand, der eventuelt finder sted på disse sites medmindre andet følger af dansk rets ufravigelige regler.