Invitation til opstartsmøde: Klimapartnerskab Vejle Nord

Kom og vær med, når vi stiller skarpt på klimaneutralitet i Vejle Nord

Virksomheder i Vejle Nord er inviteret med til opstartsmødet for Klimapartnerskab Vejle Nord, hvor vi stiller skarpt på at finde løsninger på områdets og virksomhedernes aktuelle og fremtidige forsyningsbehov for at opnå klimaneutralitet i 2050.

Er du ansvarlig for driften af en virksomhed eller butik i Vejle Nord? Har du en ambition om, at din virksomhed skal spare på energien og blive mere klimaneutrale? Og ønsker du at blive klogere på hvad din nabo gør og hvordan du selv bør prioritere for at komme i gang? Hvis du kan svare ja til et eller flere af ovennævnte spørgsmål, så er opstartsmødet lige noget for dig!

Til opstartsmødet byder borgmester Jens Ejner Christensen velkommen og giver sit bud på, hvorfor Klimapartnerskab Vejle Nord er essentielt for kommunens ambition om klimaneutralitet i 2050. Du får også information om kommende aktiviteter og hvordan du og din virksomhed kan være med i partnerskabet og i arbejdet med den strategiske energiplan, som skal udvikles i de første seks måneder og danne rammen om det videre arbejde.

Baggrund om Klimapartnerskab Vejle Nord:

Vejle Kommune, Grundejerforeningen Lysholt, DANDY Business Park, Exxit 59 og Fertin Pharma har dannet Klimapartnerskab Vejle Nord og bevilget penge til at få partnerskabet op at stå samt til at få udarbejdet en strategisk energiplan for området.

Klimapartnerskabet skal danne rammen om et vedvarende og strategisk samarbejde mellem alle interesserede virksomheder i Vejle Nord! Formålet er at finde løsninger på området og virksomhedernes aktuelle og fremtidige forsyningsbehov som samtidig støtter op om Vejle Kommunes og virksomhedernes egne ambitioner om at opnå klimaneutralitet senest i 2050.

Læs mere om Klimapartnerskabet her.

Tilmeld dig her.