Forskning og produktudvikling inden for plantebaserede fødevarer
Så er det tid til endnu et netværksmøde for de plantebaserede. Denne gang sætter vi fokus på forskning og produktudvikling inden for plantebaserede fødevarer.
Associeret professor Iben Lykke Petersen lægger ud med at sætte spot på processering og den ernæringsmæssige kvalitet af planteproteiner.
Derefter vil Mia Maja Hansson, madøre og iværksætter berette hvordan hun har gjort en forretning ud af at hjælpe andre iværksættere i gang.
Gyda Bay fortæller om Food Innovation Houses nye satsning ‘Plantebasereret Innovation Hub’, hvor der samarbejdesarbejdes med virksomheder om udvikling, test og kommercialisering af plantebaserede produkter.
Dagens indlæg sluttes af med et interessant indspark fra en relevant producent. Til sidst vil der være tid til yderligere spørgsmål og dialog mellem deltagerne og oplægsholderne.
Du finder dagens program her.
Skynd dig at sende en mail til Mette Fisker – så får du et link til det online arrangement: Mette.fisker@vegetarisk.dk