Innovationsfestival 2022

Innovationsfestival 2022

Vi gentager succesen og afholder igen Innovationsfestival i DANDY Business Park. Over temaet ’Innovation i øjenhøjde for bæredygtig vækst’ inviterer vi til en dag med fokus på Green Tech, Fødevarer, AI/Digitalisering og fremtidens bære­dygtige løsninger. Mix dit eget program af de mange oplæg, debatter, foredrag og udstillinger.

 

15 telte    /    80+ oplæg    /    85 udstillere    /    Viden   /    netværk    /    debat   

Dagens program på hovedscenen

9.00 Morgenkaffe og en bid brød
9.30 Velkommen

9.45 – 10.30 Keynote speaker:
Mia Wagner
En løvinde skifter retning – om iværksætteri og innovation

 Oplæg i teltene på pladsen starter kl. 10.45

10.45 – 11.30 Paneldebat v/Green Tech Center
Hvordan skal vi accelerere energiomstillingen, så vi bliver uafhængig af russisk gas?

11.45 – 12.30 Paneldebat v/AI Innovation Center
AI og digitalisering – Vi dykker ned i udvalgte områder af Regeringens Digitaliseringsstrategi – og hvilken betydning den har.

12.30 – 13.30  Frokost
12.45 – 13.15  Danish AI Award uddeles af Industriens Fond

13.45 – 14.30 Paneldebat v/Food Innovation Center
Fremtidens fødevarer

15.00 Det store kaffebord

15.15 – 16.15 Keynote speaker:
Bram Pareyt & Torsten Schmidt
Kan man dyrke afgrøder på Mars og lave mad i rummet?
Hvad spiste Andreas Mogensen og astronauterne og hvad kan vi lære af det?

16.30   Tak for i dag


>>>  Se dagens samlede program her <<<


Dagens program på festivalpladsen

Grøn zone – Green Tech Center
Energi
Grønne teknologier
Vand
Bæredygtig produktion
Mobilitet
Bæredygtigt byggeri

Blå zone – Food Innovation Center
Vidensbaseret fødevareudvikling
Hvad ønsker daglivarehandlen?
Kosten – kan vi lære noget af fortiden?
Vegetar og plantebaseret
Hvad siger forbrugerne?
100 familiers kostadfærd
24 iværksættere pitcher for panelet

Pink zone – AI Innovation Center – Se endeligt program her

  • IOT – Internet of Things – hvordan og hvorfor
  • Sundhedsteknologi – AI i sundhedsverden – kan vi feks. forudsige sygdomme på enkeltpersoner?
  • Sørg for at dine fortrolige og følsomme data holdes sikre – Få praktiske cases på nem signatur, grønlandsk budgetlægning og digital integration!
  • Human First og Etik – Brug af innovation, AI og fremtiden – og hvordan med det etiske perspektiv?
  • Fremtidens Supply Chain
  • Cyber Sikkerhed – hvordan forsvarer du dig mod nye kriminelle, som kommer luskende i natten uden ansigt?
  • Kvalificeret Tech-Arbejdskraft – work smarter – not harder!
  • Digital Resiliens er bæredygtig digitalisering – eller er det?

Alt dette får du for kun kr. 250,- all inclusive – dvs. du kan nyde oplæg, debatter, foredrag, frokost, kaffebord, drikkevarer, blive opdateret på nyeste viden, besøge de 85 udstillere og pleje dit netværk hele dagen.

Skynd dig at få dig tilmeldt – vi glæder os til at se dig!

 

 

Festivalen bliver til i et samarbejde mellem Green Tech Center, Food Innovation House og AI Innovation House.

Den første Innovationsfestival blev afholdt torsdag den 29. august 2019: Over 1.000 deltagere, 12 telte med flere end 55 oplæg, aktiviteter, udstillinger, ny viden, netværk, madboder og musik.

Upcycled Food Webinar

 

UPCYCLED FOOD WEBINAR – CONSUMER INSIGHTS, NEW INGREDIENTS AND PROCESSES, AND PRACTICAL CHALLENGES TOWARDS A MORE CIRCULAR FOOD SYSTEM

Thursday, March 17 – At 10:00 – 12:10 

This webinar is organized by the following projects: ‘Waste-to-value ideas for a sustainable food system: from product to market’ funded by Danish Agency for Science and Higher Education,
‘PlantPro – Accelerating an efficient green consumer transition’ funded by Innovation Fund Denmark, and ‘FoodShift 2030’ funded by European Union’s Horizon 2020 programme.

10:00
Welcome and introduction to some examples of products and brands

By Gyda Bay, General Manager/COO, Food Innovation House

10:10
Definition of upcycled food and cross-European consumer perception and behaviour research results

By Jessica Aschemann-Witzel, AU MAPP

10:30
Upcycling of liquid and solid sides streams from agricultural and food industry using microbial fermentation

By Mette Luebeck, AAU

10:50
Answer to the questions from the chat

11:00
Food proteins from underexploited green biomasses
By Louise Juul Pedersen, AU Food

11:20
Challenges in changing the European food system towards more circularity: findings from the EU project FoodShift 2030

By Karin Beukel, Co-founder of Agrain

11:40
Answer to questions from the chat and discussion among the presenters

Read more here.

 

Fyraftensmøde om energiforbrug og CO2-udledning

Kom med til fyraftensmøde, hvor vi stiller skarpt på energiforbrug og CO2-udledning

Global Goals fortæller om, hvordan du og din virksomhed med få klik kan følge med i jeres energiforbrug. Og så får du også en status på første fase i projekt Klimapartnerskab Vejle Nord. 

Vejle Kommune har en målsætning om, at kommunens energiforbrug skal være reduceret med 70 procent i år 2030, og virksomhederne er en vigtig brik, hvis det skal lykkes. Kom og få et indblik i, hvad der skal til, hvis kommunen skal nå i mål med ambitionen.

Onsdag den 17. november 2021 kl. 14.30 – 16.00

Til fyraftensmødet vil projektleder for Klimapartnerskab Vejle Nord, Ivan Kristian Pedersen, fortælle om de foreløbige analyser og resultater af arbejdet i partnerskabet. Vi er i gang med at skabe et overordnet billede af Vejle Nord, som i de kommende måneder skal detaljeres med input fra de deltagende virksomheder, og Ivan vil fortælle om de indledende hypoteser om Vejle Nords forsyningsmæssige udfordringer og muligheder. Både nu og i fremtiden.

Anden del af mødet sætter fokus på, hvordan du selv kan følge dit energiforbrug og få leveret CO2-rapporterGlobal Goals, som holder til i Green Tech Center, har udviklet en platform som sætter fokus på energidata og CO2-beregninger for bygninger, og du kan således blive klogere på, hvordan du og din virksomhed kan følge el-, varme- og vandforbruget samt CO2-udledninger fra jeres bygninger.

Tilmeld dig her.