NIS2-seminar

De kommende måneders implementering af NIS2 rejser mange spørgsmål for leverandører og operatører af tjenester, som vurderes vigtige for samfundet. Kom til NIS2-seminar når Globeteam til en spændende formiddag

TURBO PLANT – Plantebaseret Udviklingsnetværk 13. juni

TURBO PLANT: Plantebaseret Udviklingsnetværk – Bælgplanter

Bælgplanter er ikke til at komme uden om, når man arbejder med plantebaserede fødevarer. På dette netværksmøde går vi i dybden med ærter og bønner og bliver klogere på perspektiver og muligheder med den alsidige afgrøde.

Vi besøger demonstrationsmarken hos Nordic Seed og hører om arbejdet med at forædle nye sorter af bælgfrugter. Dava Food fortæller om udvikling og afsætning af bælgplanter og Carl J. Nielsen A/S giver indblik i, hvordan de rigtige krydderier får det bedste frem i ærter og bønner.

Hvor og hvornår?

13. juni 2023, kl. 9.00-12.00

Nordic Seed
Grindsnabevej 25, Dyngby
8300 Odder

Klik på billedet og hent en printvenlig pdf med info

Plantebaseret Udviklingsnetværk 13. juni

Tilmelding

Det er gratis at deltage i Plantebaseret Udviklingsnetværk.
Meld dig til via boksen øverst til højre på her på siden.

OBS: Når du tilmelder dig Plantebaseret Udviklingsnetværk, tilmelder du dig også vores nyhedsbrev, hvor vi fortæller om nye møder og andre aktiviteter i Turbo Plant, som er relevante for dig. Du kan til enhver tid afmelde.

Program 13. juni 2023

9.00: Velkomst med morgenkaffe

9.15: Oplæg v. Nordic Seed 1
Nordic Seed’s arbejde med den plantebaserede dagsorden

9.35: Oplæg v. Nordic Seed 2
Forædling af ærter

10.00: Oplæg v. Carl J
Krydderier: Potentiale og muligheder i forhold til bælgplanter og plantebaserede produkter.

10.20 Pause og netværk

10.40: Oplæg v. Dava Foods
Brug af ærter og bønner
Efterspørgslen på danske og internationale markeder

11.00: Rundvisning – Nordic Seed
Besøg i demomark, drivhus og laboratorium

12.00 : Tak for i dag

 

Om Plantebaseret Udviklingsnetværk

Plantebaseret Udviklingsnetværk er stiftet for at gøre det nemmere for dig at udvikle nye, plantebaserede fødevarer af høj kvalitet. Det er netværkets medlemmer, der sætter dagsordenen for, hvilke emner, vi sætter fokus på. Netværket mødes 4-6 gange årligt. Plantebaseret Udviklingsnetværk arrangeres i samarbejde med Food From Denmark.

Brug f.eks. netværket til at blive klogere på:

· Naturlig smag
· Nye ingredienser
· Butikskædernes krav og ønsker
· Planteproteiner
· Fermentering

Plantebaseret Udviklingsnetværk er også det bedste sted at få overblik over aktører og virksomheder i branchen, dele viden og finde nye samarbejdspartnere.

Har du spørgsmål?

Kontakt projektkoordinator Emilie Frederiksen
emi@baggersorensen.com


Plantebaseret Udviklingsnetværk er en del af udviklingsprojektet Turbo Plant, der hjælper plantebaserede virksomheder til vækst. Turbo Plant er støttet af Industriens Fond.

Turbo_Plant_Logo

Food From Denmark logo

 

Industriens_Fond_Logo

Netværk – Cybersikkerhed 2023

Status er at IT-sikkerhedsspecialister er blandt de mest efterspurgte jobprofiler – på 5 år er efterspørgslen steget mere end 50% – og trusselsniveauet især for spionage og kriminalitet er historisk MEGET HØJ.

Derfor er der nu oprettet et spændende cybersikkerheds-netværk, hvor du får viden om

✔️ Det konkrete trusselsbillede
✔️ Metoder til opkvalificering
✔️Peer learning og indsigter fra nogle af Danmarks fremmeste virksomheder og forskning.

Læs mere Cybersikkerhedsnetværk, Technology Denmark 2023

Facilitator er Jens Myrup Pedersen, professor på Aalborg Universitet og landstræner for Cyberlandsholdet.

Er du interesseret, så kontakt Mette Beck-Nielsen, på mail mette@digitaldogme.dk .

NewTech Vejle

Ny teknologier opstår hele tiden og oftere end tidligere, men mange virksomheder kan blive bedre til at tage nye teknologier til sig og bruge dem i deres virksomhed.

Derfor har Vejle Kommune i samarbejde med Erhvervskontaktudvalget med repræsentanter fra erhvervsforeningerne i kommunen taget initiativ til at etablere et nyt og eksklusivt netværk. NewTech  Vejle giver virksomheder i Vejle ny viden om, hvordan de kan bringe de teknologiske muligheder i spil i nye produkter, services og forretningsmodeller.

Michaela Andersen, COO i AI Innovation House er hyret ind til at facilitere netværket, som gennemføres med 8 netværksmøder over en 2-årig periode.

I dette oplæg kan du læse om netværkets målgruppe, pris og tilmelding og årsprogrammet for 2023.

Datoer for møder i 2023:

  • 24. maj 2023 kl. 9.00 – 12.00 – Indflyvning til teknologiske megatrends
  • 19. september 2023 kl. 13.00 – 15.30 – Derfor er data afgørende for din forretning
  • 7. november 2023 kl. 9.00 – 11.30 – Metaverset og de digitale tvillinger

Målgruppe
NewTech Vejle er for dig, der interesserer dig for, hvordan teknologi kan bruges til at udvikle din virksomhed. Du ønsker viden om fremtidens teknologier og ønsker at være med i et aktivt fællesskab med andre virksomheder i netværket. Du er f.eks. ejer, direktør, projektleder, forretningsudvikler eller på anden måde ansvarlig for din virksomheds teknologiske og digitale udvikling.

NewTech Vejle er et eksklusivt netværk med plads til 20 virksomheder med adresse i Vejle Kommune. Du tilmelder dig som udgangspunkt for virksomheden, og er der et tema, der er relevant for en kollega eller ansat i din virksomhed, er du velkommen til at sende vedkommende i stedet.

Pris og tilmelding
Det er gratis at deltage i netværket. Der opkræves et No-Show fee på 500 kr. ekskl. moms per møde.
Du kan forhåndsreservere din plads ved at tilmelde dig.

Du vil inden for få dage modtage besked om, hvorvidt du har fået en af de eksklusive pladser i netværket.

Ønsker du at vide mere – kontakt: Michaela Andersen COO i AI Innovation House mia@baggersorensen.com, 40 40 12 82

ESG for begyndere!

ESG for begyndere!
Gør din virksomhed klar til den nære ESG fremtid!

Fra 2024 vil de første virksomheder blive omfattet af en ny form for bæredygtighedsrapportering, hvor det fremadrettet vil være lovpligtigt at rapportere inden for områderne miljø, sociale forhold samt ledelse – også kaldet ESG.

Bæredygtige processer, velfungerende forsyningskæder og logistik bliver helt afgørende, uanset om I er en stor eller mindre virksomhed.

Men det er ikke kun de store virksomheder, der bliver påvirket. Tiden, hvor man ‘bare’ var underleverandør, er slut.

Derfor sætter vi på dette 1/2 dags event spot på ESG – og du vil få inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan I får det hele til at spille sammen.

Du vil møde toneangivende aktører og videns-organisationer, som kan give dig råd med på vejen, og sætte det lange lys på ESG. Du får endda en to-do liste med hjem, så du allerede dagen efter kan gå i gang.

PROGRAM

Person-Galleri

Michaela Andersen, COO AI Innovation House, arbejder til dagligt med matchmaking,forretningsudvikling og strategi på AI og Tech området.

Linda Høibye arbejder til dagligt med den tekniske validering af grønne virksomheder. Hun har således stort indblik i markedstrends og efterspørgsel inden for den grønne omstilling.

Rune Wagnersen, CEO AB Electric. AB Electric har specialiseret sig i at hjælpe deres kunder med optimering af produktionen, og samtidig gøre det nemt at indsamle data og digitalisere nøgletal.

John Christensen, Direktør GreenTec A/S.GreenTec A/S er et dansk firma som er specialist i maskiner til vedligehold af grønne områder. Siden 1993, har GreenTec udviklet et omfattende program af maskiner, der anvendes til klipning af vejrabatter, samt hæk- og hegnsklipning.

Trine Plambech anses som en af de førende eksperter indenfor området digitalisering og bæredygtighed. Hun er en engageret innovationskonsulent, rådgiver og foredragsholder. Hun har mangeårig erfaring med digitalisering og bæredygtighed og har samarbejdet med en lang række danske offentlige og private virksomheder om strategisk digital bæredygtig transformation.

Trine på LinkedIn

Interview med Trine i Børsen Bæredygtig om potentialerne i digitainability
(digital + sustainability)

Ditlev Sloth Pless er afdelingsleder for Deloittes konsulentafdeling i Syddanmark, som blandt andet hjælper virksomheder med at transformere og digitalisere økonomifunktionen, optimere og ændre interne processer samt IT systemer eller understøtte virksomhedens bæredygtighedsrejse i forhold til strategi, rapportering og assurance. Derudover er han Lead for Deloittes strategikoncept til SME virksomheder `Strategy in a box´ – som har fokus på at skabe en håndgribelig, anvendelig og bæredygtig forretningsstrategi, som anvendes aktivt i virksomhedens hverdag.

Pris:

  • Lejer og partner i AI Innovation House – gratis
  • Lejer og partner i DANDY Business Park – kr. 295,- + moms
  • Ingen af ovenstående – men vil gerne deltage alligevel – kr. 295,- + moms

Der serveres morgenkaffe og en let frokost i form af en sandwich

Tilmelding senest 2/5 2023 kl. 12.00

Arrangementer afholdes i samarbejde mellem

 

 

  

TURBO PLANT – Guidet tur til food service-messen InterNorga, Hamburg

Turbo Plant på InterNorga-messen

TURBO PLANT: Guidet tur til InterNorgamessen i Hamburg

InterNorga er en af de vigtige og toneangivende messer, når det gælder food service. Som en del af udviklingsprojektet Turbo Plant tilbyder vi en særlig guidet tur med fokus på trends indenfor plantebaserede fødevareprodukter. Messebesøget kombineres med en tur rundt i de Hamburg-butikker, der har det grønne øverst på dagsordenen.

Det er gratis at deltage i turen – du skal dog selv dække udgifter til forplejning og evt. overnatning.

Klik for at se mere om programmet (pdf)InterNorga 2023 – Besøg

Tilmelding

Turen er åben for alle med tilknytning til en dansk virksomhed.

Send en mail med navn og kontaktoplysninger på deltagerne til:

Karsten Nielsen, kan@foodfromdenmark.dk


Turen til InterNorga er en del af udviklingsprojektet Turbo Plant, der hjælper plantebaserede virksomheder til vækst. Turbo Plant er støttet af Industriens Fond.

Turbo_Plant_Logo
Industriens_Fond_Logo

SDU Praktik- og Projektdag – Odense

Ræk ud til fremtidens kloge hoveder – få en projekt- eller praktikmulighed præsenteret på Projekt- og Praktikdag på SDU
Mangler din virksomhed TECH-kompetencer, ingeniører eller andre kloge hoveder? Ligger virksomheden i Vejle Kommune? Vil I gerne i kontakt med de kommende kandidater fra SDU?
Nu har du mulighed for at få dine praktik- og projektmuligheder repræsenteret ved SDU’s Tekniske Fakultets Projekt- og Praktikdag gennem Vejle Erhverv og Dandy Business Park.

DANDY Business Park og Vejle Erhverv deltager nemlig på SDU’s tekniske fakultets populære praktik- og projektdag i Odense den 25. april – og vi tager gerne dit projekt- eller praktikmulighed med under armen!

Hvad kræver det af dig:

  • At du tilmelder din projekt- eller praktikmulighed hos os og sender os den nødvendige information senest den 15. marts 2023
  • At du har en konkret samarbejdsmulighed for ingeniør- eller TECH-studerende. Det kan f.eks. være studiejobs, kortere projektforløb, større speciale-opgaver eller praktikforløb for diplomingeniører. Læs mere om samarbejdstyperne her.

Vi har plads til at tage 20 virksomheders projekt- og praktikmuligheder, så skynd dig at tilmelde dig før din nabo!

Tilmeld din virksomheds projekt- og praktikmuligheder  på tilmeldingsknappen til højre i billedet. IKKE tilmeld via sitet. 

Du kan læse mere om eventene herHvis du har spørgsmål, er du velkommen til at kontakte:

På vegne af Vejle Erhverv og DANDY Business Park