Kom og vær med, når UCL-studerende udstiller nye produkter med bælgfrugter
Inspiration til at få 100 g bælgfrugter om dagen – hvad kan jeg spise?
UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskoles 3. semester fødevareteknologstuderende er pt i gang med et produktudviklingsforløb med bælgfrugter.
Opgaven lyder:
Der skal udvikles et vegetarisk convenience produkt, som sikrer de anbefalede 100 gram bælgfrugter i én servering – produktet må ikke være en kopi af et allerede eksisterende produkt.
Kom og se hvad de 5 hold studerende har udviklet – fredag d. 25. november fra ca kl 10-12 – de udstiller deres produkter i Food Innovation House – vi håber du kigger forbi til inspiration af nye mulige produkter.
Produktidéerne er:
- Forårsruller
- Is sandwich
- Fyldt kiks (en sprød kiks med et sødt fyld)
- Vegetariske bælgfrugtboller (f.eks til boller i karry)
- Vegetariske karry-”sild”
Tilmelding er ikke nødvendig.
Mvh UCL Erhvervsakademi og Professionshøjskole og Food Innovation House
Invitation kan hentes her.