TechTalk – GoHome – Fremtidens Arbejdsplads og Diversitet

DETTE EVENT ER UDSAT – NY DATO KOMMER SNART

 

TechTalk – GoHome

Fremtidens Arbejdsplads og Diversitet

TechTalk – GoHome er et gå-hjem-møde på ca 2 timer, hvor vi stiller skarpt på et spændende og aktuelt tema efterfulgt at networking. Så KOM og møde dine naboer og få samtidig spændende ny viden om de trends og tendenser, vi ser inden for AI og Tech.

Alle andre er velkomne. Vi serverer en tår at drikke og lidt snacks!

På denne TechTalk stiller vi skarpt på Fremtidens Arbejdsplads og Diversitet.

Malene Østergaard Sørensen kigger forbi for at give Atea’s view på it-branchens store opgave om at få knækket koden til mere diversitet. Diversitet skaber værdi for samfundet – og it branche har behov for at afspejle samfundet, så vi skaber maksimal værdi.

Malene, der er tidligere COO i AI Innovation House og nu VP Information Management hos Atea, har masser erfaring med at tiltrække kvinder til branchen. Atea Danmark har 316 kvinder ansat, og har masser initiativer for at øge diversiteten i branchen. Hun vi inspirerer til hvordan Atea tiltrækker og fastholder kvinder et det de kalder Landsholdet i Informationsteknologi. Hun mener blandt andet, at det er mænd, vi skal aktiverer for at drive agendaen.

Hun bliver stærkt fulgt efter af Kim-Yen Nguyen fra Technology Denmark og IT-Landsholdet for Kvinder.

 

Et gå-hjem-arrangement med fokus på diversitet på arbejdspladser

Technology Denmark har siden 2016 arbejdet med til tiltrækning af kvalificeret arbejdskraft til techbranchen med talentrettede programmer for dygtige IT-studerende på professionshøjskoler og universiteter. Det har altid været almen viden at tiltrækkelig kapacitet sikrer virksomhederne konkurrence-momentum, men i de seneste år har vi set, at diversitet i medarbejderkapacitet kan spille en afgørende rolle ift. konkurrencefordele.

Vi inviterer til oplæg og drøftelse om rekruttering, tiltrækning og fastholdelse af morgendagens talenter til techbranchen.

Kim og landsholdet vil samtidig give dig et indblik i, hvad kvinderne tænker, når de skal vælge arbejdsplads i fremtiden.

Dette er event er OGSÅ FOR MÆND!

Du tilmelder dig via dette link!

Vi glæder os til at se dig!