Boost din hverdag – Sæt din hverdag på speed med kunstig intelligens

Boost din hverdag – Sæt din hverdag på speed med kunstig intelligens

Vil du opdage den næste generation af arbejdsløsninger?

Så sæt X i din kalender den 21/9 2023 kl. 9-14 allerede nu!

Udforsk følgende temaer:

  • AI Agenter – Udforsk de intelligente assistenter og virtuelle agenter, der kan hjælpe dig med at optimere opgaver og forbedre din effektivitet
  • AI for kommunikation og forretningsudvikling – Opdag hvordan AI kan revolutionere din kommunikation og forretningsudvikling.
  • Etik og lovgivning om AI – Dyk ned i diskussionen om etik og lovgivning inden for AI.
  • Boost din hverdag – Lær praktiske metoder og strategier til at booste din hverdag ved hjælp af AI.

(Der serveres en let forplejning med morgenkaffe og sandwich til frokost)

Mød vores moderatorer

 

Oplægsholdere offentliggøres løbende
Mød vores oplægsholdere i vilkårlig rækkefølge:
        

Peter SvarreForfatter, Foredragsholder og Digital Strateg
Kunstig intelligens – muligheder og begrænsninger
Kunstig intelligens er ikke nyt. Der er blevet forsket i kunstig intelligens i årtier, men det seneste år er teknologien mildest talt eksploderet ud af forskningslaboratorierne. Pludselig kan almindelige mennesker uden tekniske forudsætninger anvende kunstig intelligens til at blive klogere, hurtigere, mere effektive og mere kreative. Men hvordan fungerer kunstig intelligens? Hvad kan det? Hvordan kan du bruge det i din dagligdag? Og hvad kan det IKKE? Og hvornår skal du virkelig tænke dig om, før du bruger kunstig intelligens?

Få svarene i oplægget af Peter Svarre, forfatter til bogen “Hvad skal vi med mennesker?” og hyppigt anvendt kommentator og ekspert i kunstig intelligens.

 

Gianluca Mauro, CEO AI Academy.
Unlocking the potential of AI – for everyone.
What is the promise of AI? What is stopping its adoption? And how should we balance its risks?

In this talk Gianluca Mauro will walk us through real world case studies to answer these questions
and understand both the opportunities and threats of modern AI.

 

Benjamin Lazar, Data Scientist, Todai
Casey – En AI Assistent
Chatgpt har gjort vores fødselsdags kort mere poetiske og givet vores emails den professionelle tone vi altid har ønsket, men hvad med alle de kedelige opgaver der gør mandag morgen så upopulær? Til det kan en AI Assistent måske hjælpe. Jeg vil fortælle hvad sådan en er og jeg vil have en live demonstration med som skal vise hvorledes en AI Assistent kan hjælpe med at søge og besvare fra jeres dokumenter, læse og skrive E-mails, søge ny information på internettet og sammenfatte det hele til det word dokument du skulle have sent for fem minutter siden. Forhåbentlig vil du blive inspireret til hvordan din AI Asssistent skal være og samtidig få et indblik i hvad det næste store indenfor AI bliver.

 

Laura Greenberg, Tech Lawyer
Reading Between the Lines: A Legal Talk on AI Marketing Communications
Learn how to navigate the legal complexities and effectively integrate AI into your brand communications. This talk will cover key legal aspects of AI use for marketing related to licensing, copyright, data, and security.

 

Linea Svendsen, Conversational AI expert
Sæt din hverdag på speed med AI
Er der en opgave eller to du ikke får lavet? Der er ligesom aldrig rigtig tid nok til alt det arbejde du gerne ville? Det lyder som en form for TV-shop reklame! Det er det ikke. Det er AI, der efter en del års indløb endelig er der, hvor vi alle sammen kan bruge det i vores daglige arbejde – og det bør vi gøre. Men hvordan? Hvordan kommer man i gang med at arbejde hurtigere og mere effektivt med AI? Linea giver en guidet tour, der sikrer at du kommer i gang med at gøre dit arbejde lige lidt hurtigere.

Take aways:
– Indblik i hvad der skal til for at du kommer i gang med AI
– En håndfuld konkrete værktøjer du kan kaste dig over med det samme

 

Nermeen Louizi Ghoniem, Tech Programme Manager, LEGO
Kåret som et af de 20 bedste AI-talenter at se i 2023, er Nermeen Ghoniem en sand hybrid bro mellem design og teknologi, bløde færdigheder og hårde færdigheder, historier og videnskab, med grundige erfaringer med at arbejde med AI, menneske-computer-interaktion og UX i virksomheder såsom Microsoft og Jabra, og nu LEGO Koncernen.

Hun er også medstifter af With Purpose, der leverer infrastrukturen til at sætte den næste generation af kvindelige iværksættere i Norden i stand til at starte, drive og udvikle formålsledede virksomheder, og som hun blev nomineret til i Europas TOP 100 mest indflydelsesrige kvinder i startup- og venturekapitalområdet.

For nylig lancerede hun også Hello Ada, et sted hvor man kan opdage alle fede initiativer til at få børn mere fascinerede af teknologi, især piger.

Hør oplægget:
Beneath the Gaze of the Machine – Bias in Artificial Intelligence
I takt med at AI-chatbots som Bing, Bard og ChatGPT fortsætter med at revolutionere vores forhold til teknologi, bliver AI også kritiseret for at fodre på partiske datasæt, hvilket forstærker de eksisterende race- og kønsmæssige skævheder i vores samfund.

Vi antager ofte, at maskiner er neutrale, men det er de ikke. Algoritmer er lige så fejltilbøjelige som de mennesker, der byggede dem.

Maskiner kan skabe uretfærdig forskelsbehandling såvel som repræsentations- og materiel skade. Populære eksempler inkluderer Amazons ansættelsessoftware og Apple Cards udvalg af personer til lån, der ville prioritere mandlige ansøgere frem for kvindelige ansøgere.

Hvordan disse algoritmer kommer til at se på enhver gruppe mennesker, deres rolle i samfundet, det hele kommer fra os. Dette er grunden til, at tilgangen ‘det var ikke mig/ikke mit problem’ som svar på forudindtaget AI ikke længere skærer den.

I denne session vil Nermeen fremhæve eksempler på de dybt rodfæstede race- og kønsubalancer, der skæver udviklingen af AI, og den seneste udvikling vedrørende race- og kønsskildringer i AI.

 

 

i samarbejde med

 

Hvis du bliver forhindret, så HUSK at melde afbud. Der vil være et no-show fee på kr. 500,- + moms