Meetup om innovation og vækst hos danske startups

Meetup om innovation og vækst hos danske startups
– for iværksættere, klynger, erhvervsservice og alle andre i knudepunktet for ambitiøse, nye virksomheder og deres muligheder for professionel sparring

Mød et bredt udpluk af de aktører, der gennem Beyond Beta arbejder for at skabe bedre vilkår for innovativt iværksætteri. Beyond Beta er Danmarks største program for vækstambitiøse startups, uanset om de er på idé-stadiet eller begyndt at vise potentiale for investering og skalering. Beyond Beta er et unikt og aktivt partnerskab mellem de branchespecifikke klynger, de regionale erhvervshuse og førende private aktører. Beyond Beta tilbyder modnings- og accelerationsforløb, der både kan styrke startups med netværk og specialiseret vejledning i en bestemt branche, og samtidig sikre at den nødvendige, generelle viden om forretningsudvikling skærpes, så hurtigere bevægelse mod vækst bliver det naturlige næste skridt.

Vær med når vi mødes og inspireres på tværs af sektorer og aktører, viser bredden og styrken og deler viden, værktøjer og netværk – så vi kan bidrage til den udvikling og vækst, Danmark skal leve af i fremtiden. Save the date & start samtalen:
Torsdag d. 1. september 2022 kl. 13.00 – 17.00 i AI Innovation House, Innovations Allé 3, 7100 Vejle.

Programmet er stadig under udarbejdelse, men du kan allerede nu tilmelde dig. Du vil blive introduceret til alle mulighederne i Beyond Beta, bl.a klyngernes arbejde med modningsforløb for startups. Eventet er arrangeret af Erhvervshus Sydjylland og Beyond Beta, og det er gratis at deltage.