Matsumae Cup Business

Skab forbindelser, netværk og nye samarbejder
Vær med når vi inviterer til Matsumae Cup Business og få mulighed for at skabe netværk lokalt og nationalt, når vi åbner dørene til vores Business Konference.
Konferencen  åbnes af Vejles borgmester, Jens Ejner Christensen og den Japanske ambassadør H.E. Uyama Hideki.

Matsumae Cup Business er en konference, der ligger i forlængelse af Matsumae Cup. Matsumae Cup er vores store internationale judostævne som afholdes i DGI huset i Vejle d. 18. – 19. februar. Her er stor opbakning fra blandt andet den japanske ambassade og store japanske virksomheder og forskningscentre som ser frem til at skabe netværker og samarbejde med danske virksomheder.

I år går vi i dybden med velfærd og velfærdsteknologi
Omdrejningspunktet bliver fremtidsperspektiverende indlæg med afsæt i udvikling og nytænkning. Dagene byder på oplæg indenfor velfærd og velfærdsteknologi. Her får i muligheden for at møde forskellige inspirerende mennesker fra både Danmark og Japan, som fortæller om deres udfordringer og erfaringer.

Japanske AIST som er det største nationale forskningscenter i Japan kommer, og samme med danske SDU vil de hver især holde oplæg om velfærd og velfærdsteknologi, med fokus på nogle af deres mange forskningsprojekter de har lavet omkring velfærd.

Vi får besøg af flere Tech-virksomheder, institutioner og investorer fra både Danmark og Japan, som arbejder fokuseret på at forbedre velfærd. Blandt virksomhederne er blandt andet RT. Works fra Japan, som laver hjælpemidler til ældre og flere virksomheder fra Danish Life Science Cluster, der også arbejder med velfærd som fokus.

Yderligere har vi indrettede en netværkslounge, hvor der vil være mulighed for at dele tanker og erfaringer og drøfte relevante udfordringer på tværs af landene. Her er der blandt andet mulighed for at møde japanske investorer og erhvervsfolk som er på udkig efter nye partnere og projekter.

Her er blot nogle af de navne du kan opleve på dagen:

Den Japanske ambassadør H.E. Uyama Hideki – Fortæller lidt om hele projektet

  • Vejles Borgmester Jens Ejner Christensen – Byder velkommen til en spændende dag

  • Japanske AIST Forskningscenter – Fremlægger deres projekter om velfærdsteknologi

  • Danske SDU Forskningscenter – Vil ligeledes dele deres projekter om velfærdsteknologi

  • Peter Julius fra Public Intelligens – Fortæller om ældrepleje. Hvad kan vi allerede, og hvad kommer vi til at kunne om få år?

  • Thomas Nørremark fra NTT – Giver et andet indblik ind i ældreplejen og nogle teknologiske løsninger

  • Vejle Kommune – Flere ældre og færre varme hænder?

  • Cornelis Versluis fra LEGO-gruppen – Fortæller om bæredygtighedsrollen

  • Hans Læsøe fra AKTUS Risk Advisory – Fortæller om risiko og hvordan man håndterer det bedst muligt?

  • Japanske RT. Works – Kommer og fremviser deres produkter til ældre

  • Mr. Yusuke Matuura fra DNP Vision – Fortæller om muligheder for brug af lys uden strøm

Det fulde program offentliggøres d. 10. februar

Læs mere her