Matchmaking: Mød nye, inspirerende plantebaserede produkter

Matchmaking: Mød nye, inspirerende plantebaserede produkter

Turbo Plant og Mærkevareleverandørerne inviterer til matchmaking, hvor du kan få inspiration samt blive opdateret på  det seneste nye inden for plantebaserede produkter.

(Arrangementet er kun for Turbo Plant medlemmer).

PROGRAM
Kl. 10.00 – 12.00 – INDLÆG

• DANSK VEGETARISK FORENING
Data vedr. plantebaserede produkter
v. Centerleder Katrine Ejlerskov, Plantebaseret Videncenter

• HECO ET AL
Forbrugerindsigt – Convenience marked
v. Direktør og medejer Benjamin Heco

• FERM FOOD
Forbedring af planteproteiner
gennem fermentering
v. Kok Søren Lange

• GRØNTSAGSPØLSEN
Hvordan udvikler man en grøntsagspølse ?
v. Kok og produktudvikler Per Mandrup, Culinary Institute by VejleErhverv

• COMPASS GROUP / VESTAS AARHUS
Hvordan vi har fået flere grønne retter på menuerne
v. Køkkenchef Tina Geest

• FOKUS FØDEVARER KRAVSPECIFIKATIONER
Hvilke kvalitetskrav kan vi stille til plantebaserede produkter?
v. Projektkoordinator Anna Kirkeby

Kl. 12.00 – 15.00 – FROKOST og MATCHMAKING
Besøg standende og bliv fristet af lækre smagsprøver

Se programmet her.

Tilmeld dig hos Gitte på: gb@foodismore.com