IBM Data & AI Digital den 15. september

IBM Data & AI Digital den 15. september

Har du lyst til at vide mere om, hvad der rør sig i Data & AI området – så deltag i IBM Data & AI Digital den 15. september.

Tiden lige nu er unægtelig lidt anderledes end den plejede at være, og det at holde events tilsvarende. Det skal dog ikke afholde os fra at ændre vaner, metoder og tilgang til opgaver på nye måder og vi er sikker på, mange, under det sidste halve års tid, har fundet nye måder at arbejde på.

IBM afholder derfor et digitalt event, og det positive er, at der er mulighed for at række længere ud, når vi ikke er begrænset af fysiske m2.

AI redefinerer det danske market som aldrig før med nye innovative løsninger. Alligevel fejler mange AI projekter af forskellige årsager. Typisk er adgangen til data på tværs af systemer og selve grundlaget for anvendelse af data, herunder også datakvaliteten, en stor udfordring. Eller for at sige det på en anden måde: AI kræver IA – informationsarkitektur. Dertil kommer, at nye teknologier ofte introduceres i et tempo, der skaber udfordringer med integrationer og kompetencer på tværs af virksomheden.

Bliv inspireret af Richard Black fra Danske Bank og Jørgen Andersen fra AI Innovation House og bliv klogere på hvordan du kan opnå værdi ved fokus på områder som Dataops v data modernisation og governance, og MLops – netop for at levere en samlet AI & IA tilgang.

Det ville glæde os, hvis I derude, har lyst til at vide mere om, hvad der rør sig i Data & AI området, deltage aktivt på chat og polls undervejs og forhåbentlig indsamle inspiration og stof til eftertanke.

Susanne Beck Kimman og Maurits Wiuff fra IBM vil være vært på settet og du kan tilmelde dig herunder. Håber vi ses.
Sessionen er på engelsk.