ESG for begyndere!

ESG for begyndere!
Gør din virksomhed klar til den nære ESG fremtid!

Fra 2024 vil de første virksomheder blive omfattet af en ny form for bæredygtighedsrapportering, hvor det fremadrettet vil være lovpligtigt at rapportere inden for områderne miljø, sociale forhold samt ledelse – også kaldet ESG.

Bæredygtige processer, velfungerende forsyningskæder og logistik bliver helt afgørende, uanset om I er en stor eller mindre virksomhed.

Men det er ikke kun de store virksomheder, der bliver påvirket. Tiden, hvor man ‘bare’ var underleverandør, er slut.

Derfor sætter vi på dette 1/2 dags event spot på ESG – og du vil få inspiration og konkrete værktøjer til, hvordan I får det hele til at spille sammen.

Du vil møde toneangivende aktører og videns-organisationer, som kan give dig råd med på vejen, og sætte det lange lys på ESG. Du får endda en to-do liste med hjem, så du allerede dagen efter kan gå i gang.

PROGRAM

Person-Galleri

Michaela Andersen, COO AI Innovation House, arbejder til dagligt med matchmaking,forretningsudvikling og strategi på AI og Tech området.

Linda Høibye arbejder til dagligt med den tekniske validering af grønne virksomheder. Hun har således stort indblik i markedstrends og efterspørgsel inden for den grønne omstilling.

Rune Wagnersen, CEO AB Electric. AB Electric har specialiseret sig i at hjælpe deres kunder med optimering af produktionen, og samtidig gøre det nemt at indsamle data og digitalisere nøgletal.

John Christensen, Direktør GreenTec A/S.GreenTec A/S er et dansk firma som er specialist i maskiner til vedligehold af grønne områder. Siden 1993, har GreenTec udviklet et omfattende program af maskiner, der anvendes til klipning af vejrabatter, samt hæk- og hegnsklipning.

Trine Plambech anses som en af de førende eksperter indenfor området digitalisering og bæredygtighed. Hun er en engageret innovationskonsulent, rådgiver og foredragsholder. Hun har mangeårig erfaring med digitalisering og bæredygtighed og har samarbejdet med en lang række danske offentlige og private virksomheder om strategisk digital bæredygtig transformation.

Trine på LinkedIn

Interview med Trine i Børsen Bæredygtig om potentialerne i digitainability
(digital + sustainability)

Ditlev Sloth Pless er afdelingsleder for Deloittes konsulentafdeling i Syddanmark, som blandt andet hjælper virksomheder med at transformere og digitalisere økonomifunktionen, optimere og ændre interne processer samt IT systemer eller understøtte virksomhedens bæredygtighedsrejse i forhold til strategi, rapportering og assurance. Derudover er han Lead for Deloittes strategikoncept til SME virksomheder `Strategy in a box´ – som har fokus på at skabe en håndgribelig, anvendelig og bæredygtig forretningsstrategi, som anvendes aktivt i virksomhedens hverdag.

Pris:

  • Lejer og partner i AI Innovation House – gratis
  • Lejer og partner i DANDY Business Park – kr. 295,- + moms
  • Ingen af ovenstående – men vil gerne deltage alligevel – kr. 295,- + moms

Der serveres morgenkaffe og en let frokost i form af en sandwich

Tilmelding senest 2/5 2023 kl. 12.00

Arrangementer afholdes i samarbejde mellem