Vejle Kommune: Bedste kommune til at skabe værdi med data?

Vejle Kommune: Bedste kommune til at skabe værdi med data?

Hvordan får de realiseret alle disse ønsker og kommer derhen? Det finder vi ud af, når IT-Branchen inviterer til inspirationsworkshop og din virksomhed kan være med.

Vejle Kommune har data – masser af data til rådighed. Nu vil de være danmarksmester i at omsætte de store datamængder til værdi for kommunens borgere og virksomheder. Og Vejle Kommune er ikke den eneste kommune med denne ambition. Alle Danmarks kommuner ønsker at bruge data til at:

  • analysere komplicerede borgerforløb og forbedre håndteringen af disse
  • forudsige fremtidens behov på f.eks. ældre- eller sundhedsområdet
  • styrke borgernes engagement i lokaldemokratiet og nærsamfundets udvikling
  • formidle data nemt og enkelt, så det understøtter gode beslutninger i kommunen

Og meget, meget, mere….

Men hvordan får vi realiseret alle disse ønsker? 

Vi vil gerne se og høre om konkrete it-løsninger inden for områderne big data, datamining, kunstig intelligens, visualisering mv.

Løsningerne skal præsenteres på en inspirationsworkshop tirsdag den 5. oktober arrangeret af IT-Branchen, AI Innovation House og Vejle Kommune. Har skal vi i fællesskab finde de gode løsninger, der kan gøre kommunerne i stand til at udnytte potentialet i data. Eller sagt med andre ord. Løsninger, der kan gøre alle kommuner til danmarksmester i at omsætte data til værdi for borgerne.

Hvis I har løsninger, der kunne være interessante for danske kommuner og har lyst til at deltage på dagen, skal I kontakte Lotte Arentoft på mail: lar@itb.dk eller telefon: 2562 3932 og send en beskriv kort, af løsningen.

Målgruppen for deltagere er kommuner og regioner.

 

Læs mere og tilmeld dig her.