Data er forudsætningen for innovation

Data er forudsætningen for innovation

Malene Østergaard, COO i AI Innovation House og Jørgen Andersen, CEO i DANDY Business Parik er inviteret med, når Atea Live byder velkommen til en lang række oplægsholdere og eksperter fra virksomheder og organisationer, der har praktisk erfaring med at digitalisere den analoge verden.

Mødet vil også berøre aktuelle emner såsom data governance – sikker håndtering og præsentation af data og data etik – for hvor går grænsen?

”Vores ambition er, at du som konferencedeltager på kun én dag får en forståelse for, hvordan du via indsigt i datakilderne og data-governance kan skære igennem tågen af hverdagskompleksitet og drift. Magien opstår, når data bliver demokratiseret og tilgængelig for udvikling og innovation.Dét er konferencens udgangspunkt, men vi giver desuden deltagerne indsigt i, hvordan de så rent faktisk gør data tilgængelige og brugbare.”

Agenda

Kl. 09:00 – Fra data til intelligente bygninger & beslutninger – vi ser på det værdiskabende for virksomheden og medarbejderen.

Vejen til intelligente bygninger

Indsigt i – og optimering af bygningslokaler

Digitale tvilling i hverdagen

Opsamling spørgsmål og next step for virksomhederne

 

Pause

 

Kl. 10:00 – Demokratisering af data – vi dykker ned i data anvendelse og muligheder for automatisering af processer pba. indsamlede data

Frigør data til værdi for virksomheden v/IBM

Frigør hænder og automatisér v/Microsoft

Digitalisér den analoge verden

Opsamling – Hvordan kommer vi som virksomhed i gang?

 

Pause

 

Kl. 11:00 – Bæredygtighed & Etik

Hvordan laver vi ansvarlig digitalisering

GO IT-Loop ved bæredygtig IoT

New way of working i samarbejde med intelligente bygninger

 

Opsamling & spørgsmål

Tak for i dag!

 

Mødet er online og gratis. Tilmeld dig her.